tis 14 maj
Stämmma

Årets stämma äger rum i ArkDes Aula. Före stämman introducerar intendent/kurator James Taylor-Foster den aktuella utställningen i Boxen – ett 10-tal arkitekters Arkitekturvisioner om Skeppsbron. Ett par av ”visionärerna” kommer också att visa oss sina förslag. Efter stämman dukas som brukligt fram en vårbuffé i Bloms Café.
Årsredovisning och verksamhetsberättelse läggs ut på hemsidan och kopieras upp så att den finns tillgänglig på stämman. Inga motioner har inkommit. Den som har synpunkter, tankar och idéer om Vänföreningens verksamhet kan skicka dem till kansliet, senast den 8 maj, så kan de tas upp på stämman under punkten Övriga frågor. Kallelse och dagordning till stämman bifogas detta medlemsbrev.

TID OCH PLATS: Tisdagen den 14 maj. Stämman kl 18.00 i ArkDes aula, Arkitekturvisioner: Skeppsbron kl 17.00 i Boxen, ArkDes.
AVGIFT OCH ANMÄLAN : Deltagande i stämman och visning av Arkitekturvisioner; Skeppsbron är kostnadsfritt. Och kräver ingen anmälan. Anmälan till buffén krävs däremot. Inbetalning till Buffén 200 kr måste vara hos oss senast den 7 maj.
ANMÄLAN: telefon 08-611 35 36 (oftast telefonsvarare) eller mail vannerna@arkdes.se