Yayoi Kusama

Här en möjlighet för dig som ännu inte hunnit se den spännande utställningen av Yayoi Kusama (f 1929) – eller som vill se den en sista gång. Utställningen spänner över Kusamas verk från 1950-tal fram till i dag, och är den första stora retrospektiva presentationen av hennes konstnärskap i Skandinavien. I utställningen, som är en samproduktion mellan Moderna Museet och ArkDes, visas ett rikt urval av måleri, teckning och skulptur, liksom rumsliga installationer och mycket, mycket mer. Passa på att se denna spännande utställning, den sista veckan den är på plats i våra museer! Guide är Eva Larsson, ArkDes.

TID & PLATS: Tisdagen den 6 september på ArkDes, samling i entréhallen. Två visningar kl. 16.00 och kl. 18.00. Ange vilken visning du önskar delta i då du anmäler dig!
AVGIFT: Ingen avgift.